Fanatic Attack – Fall of West – új szöveges videó

Hivatalosan is megjelent zalai/vasi old-school extrém metal zenekar a Fanatic Attack első szöveges videója Fall of West címmel. A dal a 2021 -ben megjelent Withstand The Storm albumukon található, melyet a Metal ör Die records adott ki.

“Ennyi év után büszkén mutatjuk be első videóklipünket! Óriási köszönet ismét Tóth Bettinának, aki nélkülözhetetlen volt a klip létrejöttében és aki már a CD megjelenéskor is nagyon szép munkát végzett a frontborítón, illetve a bookleten. Köszönet a Metal Ör Die Records nak és az S.M.S Sparrow Music Studio nak is eddigi munkájukért!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.