Epic – Starlight címmel februárban jön az új album

Starlight címmel az Escape Music gondozásában február 18-án jelenik meg az Epic zenekar második nagylemeze. A bandát Tanya Rizkala énekesnő és Mario Agostine gitáros/szintis hozta össze még 2011-ben. Melléjük csatlakozott egy sziklaszilárd ritmusszekció: a libanoni származású Souheil ”Sous” Moukaddem dobos és Mike Ganime basszeros. Ez a felállás rögzítette a zenekar bemutatkozó nagylemezét, a Like A Phoenix 2015-ben jött ki az Escape Music gondozásában. A lemezt a Frontiers kiadónál aktívan részt vevő Alessandro Del Vecchio keverte.

Mike Ganime helyére most egy igazi nagyágyú érkezett, hiszen az új tag, Christopher James Childs, ismertebb nevén Chris Childs jelenleg is a brit Thunder tagja, de játszott már a Tyketto-ban is. Már vele készült el a Starlight album, mely február 18-án jelenik majd meg. További részletek hamarosan.

Epic – Starlight
(Február 18 – Escape Music)

01. I Want 3:58
02. Carry On 3:41
03. Can’t Get Over You 3:57
04. Grooving’ For You 3:43
05. Crazy 3:51
06. My Way Or The High Way 4:17
07. Stars 4:00
08. Face The Storm 4:04
09. Hold On 3:22
10. Invincible 3:57
11. Starlight 4:09
12. Mais Lui 4:32

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.