Purbawara – Naraka – klippremier

A malajziai death metalos Purbawara közöttett 2022 első negyedévében megjelenő Withering lemezének Naraka dalára készült videóját. A Naraka kifejezést a buddhizmus, a szikhizmus, a dzsainizmus és a hinduizmus különböző vallási kifejezéseiből vették át. Általában a pokol meghatározására használják a maláj nyelvben, akár a „Neraka”, vagy a „Nakara” helyesírásában.

A dal a túlvilág megértésének különböző aspektusaiban ábrázolja az emberi elmét, de a vége mindig ugyanaz lesz, függetlenül attól, hogy melyik utat választjuk. Végül csak arra vágyunk, hogy alázatos szolgái legyünk a Mindenhatónak és a vallásnak. Mi, emberi lények, szeretjük azt tenni, ami a legjobb a vallásért. A világ, vagy a túlvilág, melyik lenne az…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.