RGRSS – Aggodalmak világa

A kanadai grindcore/death metal banda a RGRSS (Regress) január 7-én jelent meg World of Concern címmel ellátott debüt-albumát.

Az album a szorongás és a mentális betegségek önpusztító természetét, valamint azt a homályosságot és zűrzavartságot vizsgálja, amelyek a körülöttünk lévő világ hordoz. A cím arra a nap, mint nap jelenlévő masszív és nyomasztó érzésre utal, amelyben aggodalmaink testet öltenek és ez csak amikor tudatosul bennünk, amikor az egész épített álomvilágunk összeomlik. A zene ennek a feszültség felszabadítására szolgált a szorongás idején.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.