Power Paladin – Megjelent az első lemezük

With The Magic Of Windfyre Steel címmel jelent meg az izlandi euro-power metalos Power Paladin. Az 2017-ben még Paladin néven (ami alatt egy kétszámos demót adtak ki) alakult banda tagjai az extrémebb metal vonaláról érkeztek.

Izlandon nagyszerűen képviselteti magát az extrém metalt. Nem nagyon éreztük, hogy sok hozzátennivalónk lenne ehhez a műfajhoz, de akkor miért ne tennénk az ellenkezőjét? Ellenben nem tettünk semmi újat, csak felélesztettük a ’80-as évek vad, power metaljának hőskorszakát, azt, amin mi is felnőttünk és a mai napig imádunk.” – írják közleményükben.

Iron Maiden, Dio, Helloween… Igen! A ’80-as évekbeli hatásai eléggé nyilvánvalóak zenénkben, ezeken nőttünk fel mi is, de valójában sokkal többet hallgattuk a power metal második hullámát, az olyan előadókat, mint az Edguy, a Rhapsody és a Hammerfall.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.