Gravecrusher – új lendülettel érkezik az új anyag

Új felállással térnek vissza és új anyag is kiadásra kerül idén, ami a “Resurrection from Deathly Visions” címet viseli majd. A négy dalt tartalmazó kiadvány rögzítése már a végéhez közeledik, már csak az ének felvételei vannak hátra.

Felállás 2022:

Revenger – ének

Blasphemy – dobok

Disemboweler – gitárok, basszus


A szegedi old school death metal csapat 2012-ben alakult. A tehetségéhez képest nem annyira ismert zenekar hazánkban. Nagy hatással volt rájuk az Unleashed, Grave, Asphyx, Bolt Thrower stb. Az első demójuk a “Mutilation Ritual” volt, amit rögtön megalakulásuk után néhány hét alatt írtak meg. A Stygian Shadows Productions jelenítette meg kazettán 99 példányszámban. Később megjelent 7″ bakelit verzióban is. 2014-ben a Necrosodomy zenekarral közös kiadvány következett, ahol szintén Gravecrusher tagok játszanak, újra megjelent a 3 demós dal. Ebben az évben még kiadták az első EP-t “Morbid Black Oath” címmel. Minden szám minőségi, egyenesen a pokolból.

Nagy izgalommal várhatjuk a folytatást, hogy ebben a hosszú időszakban milyen fejlődés történt!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.