Egyre közelebb a Rolo Tomassi új lemeze, ezért most itt van róla a Closer

Azt hiszem, ilyenkor szokták mondani, hogy van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hír, hogy már tényleg a küszöbön van a Rolo Tomassi új lemezének, a Where Myth Becomes Memorynek a megjelenése (február 4.), és a poszt-metal banda most ki is adta a harmadik ízelítőt hozzá, ami a Closer címre lett keresztelve. James Spence billentyűs/énekes elmondása alapján több hasonlóan “könnyed” tétel is helyet kapott a lemezen – ellensúlyozván a sötétebb darabokat -, de még egy ilyen nem lesz.

Most pedig jöhet a rossz hír: hiába volt majdnem ugyanilyen közel a britek hazai fellépése, a járvány bedurranása miatt az egész EU-turnéjukat lemondani kényszerültek. (Öröm az ürömben, hogy cserébe a brit állomások számát kibővítették, illetve a Pupil Slicer mellett a szintén női vokállal gyaluló hardcore-os Heriot is csatlakozott pár dátum erejéig, így aki februárban épp a szigetországban tartózkodik, az könnyedén találhat majd egy közelében lévő fellépést.)

//www.youtube.com/watch?v=9yVxzkR1GjI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.