Wiegedood – Carousel – új videó

There’s Always Blood At The End Of The Road címmel január 14-én jelenik meg a belga black metalos Wiegedood negyedik albuma. A lemez negyedik előzetese a Carousel daluk videóját nézhetitek meg.

A There’s Always Blood At The End Of The Road albummal az emberi természet és a társadalom legundorítóbb, legvisszataszítóbb aspektusaira koncentrálunk. Eltávolodtunk a tipikus black metal témáktól és koncepcióktól, inkább a belső küzdelemre összpontosítottunk, igyekeztünk szembenézni azzal a ténnyel, hogy mindannyian ugyanabból a mocsokból vagyunk. Olyan helyeket térképeztünk fel ezzel az anyaggal, amelyeket a trilógiánkkal még csak nem is érintettünk, ez egyaránt igaz a szövegekre és a zenére is. Határozott változás ez a korábbi munkáinkhoz képest, egy sötét fordulat valami váratlan és nemkívánatos felé

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.