Monastery – Itt a második felvezető dal a zalai death metal csapat január végén érkező új lemezéről: ‘Catatonic Schrizophrenia’

Hírek

Megérkezett a második előzetes dal 'Catatonic Schizophrenia' címmel, a zalai death metal veterán Monastery január végén érkező új albumáról, amely 'Divine Damnation' elnevezéssel jelenik majd meg. A nóta érdekessége, hogy Veres Gábor, a Watch My Dying frontembere vendégszerepel benne, egy szöveges videó kíséretében látott napvilágot. Az új anyag felvételei Sopronban az MD Stúdióban készültek Smicivel. A hazai underground egyik meghatározó zenekara tavaly tért vissza, egy új ötös felállásban, de novemberben már énekest is váltottak, ekkor Kovács Roland érkezett Lédeczi Zsolt helyére. A 'Divine Damnation' első felvezető dala, mag a címadó volt, amelyhez Gróf Balázs készített egy animációs klipet. Aki pedig élőben is szeretné elcsípni a zenekart annak jó hír, hoyg az ősszel sem tétlenkedő csapat, az év elején is folyamatosan koncertezni fog, így jövő hétvégén előbb Kapuváron, majd Sárváron lépnek fel, de még ebben a hónapban lezúzzák Pápát is, majd februárban jön Budapest, Győr, Székesfehérvár, Veszprém és Várpalota.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.