A Barba Negrában forgatott live sessiont a Lazarvs

Nuskull Magazin

Év végi ajándék gyanánt a Lazarvs megosztotta a legfrissebb élő felvételét, ami az üres Barba Negrában készült december elején. A 24 perces felvételen elhangzik 4 szám a legutóbbi self-titled albumról, plusz a végén az elnyűhetetlen Judas is. A kamerákat Bodnár Dávid és Brucker Bence kezelte, utóbbi felelt a hangzásért is.

A zenekar legközelebb május 12-én koncertezik a Budapest Parkban, nyáron pedig fixen ott lesznek többek között az Eger mellé költöző Hell Villen, a Fishing On Orfűn és a Fezenen is.

//www.youtube.com/watch?v=fF2yAn7GvzU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.