OvDeth – A változás, mint fájdalmas veszteség

Fémforgács

A finn death metalos OvDeth február 4-én adja ki új négy dalos EP-jét Mortal Burden címmel. Erről elsőként Perished dalukat hallgathatjátok meg, amiről így beszélt a banda:

Annak ellenére, hogy a dal szövege kétértelmű, mégis fájdalom és kétségbeesés hullámaiba meríti a hallgatót. A változás az a fájdalmas veszteség, ami nélkül az ember elsorvad.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.