Slayer-örökzöldet dolgoztak fel a Haken, a Protest the Hero és a Dream Theater tagjai

Nuskull Magazin

Létezik-e olyan zene, ami jobban megtestesíti a karácsony szellemét, mint a Slayer?

Na, ez az a kérdés, amit a Haken gitárosa, Charlie Griffiths és a főleg a lemezborítóiról ismert Dan Goldsworthy valószínűleg nem tett fel magának, inkább csak írtak egy karácsonyi verziót a Seasons in the Abyssből, aminek az előadásához felkérték még jó néhány neves zenész haverjukat. Ebből lett a Sleigher nevű egyszeri karácsonyi szupergrupp, az alábbi tagsággal:

  • Rody Walker (Protest the Hero) – ének
  • Charlie Griffiths (Haken) – gitár
  • Dan Goldsworthy – gitár, dalszöveg, artwork
  • Daniel Firth (Cradle of Filth) – basszusgitár
  • Jeramie Kling (Inhuman Condition, The Absence, Venom Inc.) – dob
  • Jordan Rudess (Dream Theater) – szintetizátor
  • Ray Hearne (Haken) – tuba (igen, komolyan, tuba.)

A dalhoz egy otthon zenélős lyric video is készült, és hát meg kell hagyni, felettébb szórakoztató a cucc minden szempontból.

//www.youtube.com/watch?v=2txqsxIcdtw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.