Glassing – Doppler – live videó

Fémforgács

A texasi blackened post-metalos Glassing a napokban tette közzé Doppler című daluk hivatalos live videóját, amit az Austin-beli lemezbemutató koncertjükön rögzítettek.

A banda november 5-én Twin Dream címmel adta ki 11 dalos új lemezét, amelynek témáját az emberi tudatalatti és az ezoterikus filozófia alternatív valósága alapozta meg.

Hogy őszinték legyünk, ezt a lemezt abban az időben írtuk, amikor a lehető legfrusztráltabbak voltunk. Mi magunk, és körülöttünk mindenki kollektív életünk legbizonytalanabb időszakát éltük át. Most, hogy leült a por, nyugodtan átgondolhattuk a dolgokat, és rá kellett jönnünk, hogy súlyos dolgok, komoly veszteségek történtek. Nem mindenkinek van platformja arra, hogy kiadja fájdalmait, a szenvedélyeinek éljen és elszakadjon a valóságtól. Nem mindenki érti és alkalmazza a zene erejét, de nekünk sikerült, és ezt hallhatjátok is az új albumon.” 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.