Tales Of Evening – Tobola Norbert lett az új dobos

A Tales Of Evening zenekart 2011-ben alapította Ádám Attila billentyűs. Azóta három nagylemezük, illetve egy angol nyelvű, külföldre szánt válogatáslemezük jelent meg. A kezdetektől, tehát a 2011-es esztendőtől kezdve a Tyukee becenévre hallgató Pálosi Róbert ült a szimfonikus metal zenét játszó együttes dobjai mögött, augusztus 18-án azonban békében elváltak a felek.

Tyukee utódja pedig az Ann my Guard zenekarból is ismert Tobola Norbert lett, nem mellesleg Norbinak az ex-Sing Sing dobos, Tobola Csaba a nagybátyja, aki hű családszeretőként 6 éves korától tanította Norbit, aki most a Kőbányai Zenei Stúdió másodikos növendéke.

„Ahogy korábban ígértük, szeretnénk bemutatni nektek a Tales of Evening új dobosát, Tobola Norbertet. Norbival a két legutóbbi koncertünkön is találkozhattatok. A kezdetektől nagyon felkészülten és lelkesen áll a zenekarhoz, így már akkor, a koncertek alkalmával felmerült a közös, hosszútávú munka lehetősége. Közben elkezdtük a következő lemezünk munkálatait, amiben már ő is aktívan részt fog venni. Fogadjátok őt szeretettel és bízzunk abban, hogy a következő évben sokkal több koncerten tudunk majd találkozni!

“Már gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben a zene, zenélés. 6 éves korom óta dobolok, nagybátyám (Tobola Csaba) el is kezdett tanítani, úgyhogy így nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni a későbbiekben.

13 éves korom óta folyamatosan játszom zenekarokban, főleg rock-metal műfajokban. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió másodikos növendéke vagyok, és két zenekarban játszom: Tales of Evening, Ann my Guard.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.