Steve Vai – Klippremier – Little Pretty

Inviolate címmel január 28-án jelenik meg Steve Vai tizedik stúdiólemeze, a 2016-ban kiadott Modern Primitive album folytatása. A gitáros már megosztott néhányat legújabb műveiből, a Knappsack című dalt például, a vállműtétje után komponált és rögzített még úgy, hogy a jobb karja kötésben volt. A lemezen ott lesz még a korábban szintén bemutatott Candle Power is, ezt viszont teljes egészében újravette. A most bemutatott legújabb Vai-szerzemény, a Little Pretty, amit tőle szokatlan módon egy üreges testű Gretsch gitárral vett fel. Klip is készült a dalhoz.
Az Inviolate január 28-án CD-n és digitálisan jön ki, március 18-án pedig márványozott és sima fekete LP-n is megjelenik. A Mascot kiadó már elindította az előrendelést webshopjában. Exkluzív ajánlatként dedikált példányt is lehet rendelni, de akik hajlandók többet is áldozni, a mindössze 50 példányban elkészült vinyl tesztlemezt is megvásárolhatják.Steve Vai- Inviolate
(Január 28 – Favored Nations/Mascot)

01. Teeth Of The Hydra
02. Zeus In Chains
03. Little Pretty
04. Candle Power
05. Apollo In Color
06. Avalancha
07. Greenish Blues
08. Knappsack
09. Sandman Cloud Mist

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.