Frost – Winterblood – albumpremier

Winterblood címmel jelent meg a hazai black metalos Frost új lemeze, a Metal Ör Die Records kiadásában.

Az új lemezünk nyolc új dalt tartalmaz: One With The Eternal Darkness, In Me, The Night, Winter (To Die In Mountains Of Bükk), Forbidden Light, Without Chains, Against False Saints, Darkness In Crimson Majesty.

Zenei szempontból marad a Frostra jellemző stílus, de új impulzusok és új zenei elemek is kerültek a dalokba, amelyek nem feltétlenül a black metal jellemzői. Szerintünk egy rendkívül sötét, néhol epikus hangvételű, változatos album született. Bónuszként felkerül a lemezre a korábban csak vinylen megjelent The Way Of Condemnation EP, valamint a jövőre 20 éves Extreme Loneliness-fragments albumról az Unholy Land című dal zongorás verziója.

A Winterblood album frontborítóját Földesi Ildikó művésznő készítette. Ezúton is köszönjük Neki!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.