Fleshcrawl – régi új dal az új énekessel, Borisszal

Kronos Mortus

Ime az első megjelenés a Fleshcrawl új hangjával! Egy újra felvett változata a 2004-es Made Of Flesh-ről származó “Beneath A Dying Sun“-nak. A videó egyúttal emléket állit a 6 hónapja tragikusan elhunyt Sven Gross-nak, aki a Fleshcrawl oszlopos tagja és mozgatórugója volt több mint 2 évtizedig. 

A zenekartól: “Ha neadj isten kiváncsi voltál arra, milyen az új énekesünk, most meghallgathatod!” 

A Fleshcrawl-al legközelebb a 2022-es fesztivál szezonon találkozhattok, többek közt a Party Sun, Summer Breeze, Metaldays, és Gothoom fesztivál szinpadjain, és lehet, hogy addigra egy új lemezzel. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.