Odd Crew – Morning Lights – klippremier

Fémforgács

Jövőre új lemezzel jelentkezik a bolgár Odd Crew. Dark Matters (Part 1.) címet viselő lemezük felvezetőjeként Morning Lights single-daluk hivatalos videóját nézhetitek meg a banda alábbi közleményével:

A Morning Lights a első dal a hamarosan megjelenő Dark Matters (Part 1.) lemezünkről. A videó érzelmileg nagyon kötődik hozzánk. Mint azt sokan tudjátok a környéken kezdődik a zenekar története, ami  ez a videóban látható. Itt ismerkedtünk meg, itt nőttünk fel, itt kezdtünk először zenét hallgatni és zenét csinálni, és itt van az iskola, ahol gyerekként tanultunk.

Reméljük, hogy ez egy új korszak új kezdete lesz számunkra, és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek a többi dalt, amit az elmúlt két évben írtunk.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.