Wiegedood – FN SCAR 16 – itt egy újabb lemezelőzes videó

Január 14-én A There’s Always Blood At The End Of The Road címmel érkezik a belga black metalos  Wiegedood új albuma.

A There’s Always Blood At The End Of The Road az emberi természet és a társadalom legmocskosabb, legundorítóbb oldalát mutatja be. Ez a téma tehát nagymértékben eltér a tipikus black metal koncepcióktól, és annál inkább arról szól, milyen küzdelmek elébe nézünk, miközben próbálunk túllépni azon a tényen, hogy mindannyian ugyanabból a mocsokból származunk. Ezek olyan dolgok, melyek legutóbbi album-trilógiánkon nem voltak felfedezhetők – sem zenei, sem dalszövegi szempontból. Itt első kézből tekinthettek be a színtiszta undormányba. Ez egy pszichotikus utazás, amit szintetizátorok, szalag-hangok, club jazz muzsika és nyomasztó samplerek tarkítanak. Korábbi műveinktől tehát meglehetősen különböző ez az anyag; de leginkább a sötétség és a váratlan, kelletlen dolgok irányába fordultunk, azt mondhatnánk.” – írták közleményükben.

A lemez újabb kedvcsinálójaként FN SCAR 16 daluk videóját nézhetitek meg. Ez a dal egy automata gépkarabély nevét viseli, amit a belga FN Herstal (FN) gyártott 2004-ben, a helyi hadsereg számára.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.