Planet Oblivion: a Needless új dalában Horváth Martina erősíti az atmoszférát

Nuskull Magazin

A harmadik dalt is bemutatta a jövő év elején megjelenő The Cosmic Cauldron nagylemezről a hazai Needless csapata. A fiúk egy teljesen új arcukat mutatják meg, hiszen a Planet Oblivionban a rájuk jellemző progos death metalt épp csak nyomokban lehet fellelni, a hangsúly a légies, kozmoszból érkező dallamokon és szintifutamokon van. Ehhez igen jól hozzájárul Horváth Martina (Thy Catafalque, Mansur, The Answer Lies in the Black Void) az érzéki és könnyedén atmoszférateremtő orgánumával. A dalhoz készült klipet ezúttal is Németh Péter és Volner Márk forgatta a Kecskeméti Planetáriumban, amivel a csapat ki is maxolta az album köré felhúzott sci-fi koncepciót.

A fiúkat idén már nem lehet elcsípni élőben, viszont rögtön az év elején, január 7-én, a lemezmegjelenés napján lesz egy lemezmeghallgatós bulijuk a fővárosi Vokál Rock Bisztróban, a Lányok Ott Hátul szervezésében.

//www.youtube.com/watch?v=kXOCncGe9LU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.