Infected Rain – Nincs menekvés a valóság elől

Fémforgács

Január 7-én Ecdysis címmel érkezik a metalcore/modern metalban utazó moldáviai női-frontos Infected Rain  ötödik stúdiólemeze. A lemez előzeteseként Heidi Shepherddel (Butcher Babies) készült közös daluk, a The Realm Of Chaos videója nézhető meg.

A Realm of Chaost az a hatalmas depresszió ihlette, amit 2020-ban mindannyian átéltünk. Az elveszett nemzet és a zavart társadalom… Barátnőmmel, Heidivel a Butcher Babiesből könyörögve kérünk mindenkit, hogy hagyjon fel a meneküléssel és kezdje látni a tragikus valóságot, amelyben mindannyian élünk.” – mondta Lena Scissorhands énekesnő.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.