The Spacing Effect – Hallgasd meg első lemezüket

Fémforgács

Silent Weapons for Quiet War címmel jelent meg az Aaron Cabral és Scotty Bussey által vezetett progresszív rock duó, a The Spacing Effect első nagylemeze. Cosmic U című dalukra videó is készült.

Ütős gitár-riffek, dallamos refrének és a világ őszinte feltérképezése dalszövegek révén – ezeket szerettük volna kivitelezni első nagylemezünk révén. Egyébként ezt az albumot minden tekintetben önmagunk állítottuk elő; vagyis minden dalt saját, “házi” stúdióinkban írtunk meg, vettünk fel és kevertünk véglegesre, majd az utólagos munkálatokba besegített két hangtechnikus-tehetség, Max Wasa és Max Norman. Ez úton is köszönet a munkájukért.” – olvasható a duó közleményében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.