Klippremier: Arch Enemy – House Of Mirrors

Fémcsajok

Hosszú évek csöndje után újra aktív a svéd/kanadai Arch Enemy. Utolsó nagylemezük a 2017-es Will To Power volt, amely igen szép eredményeket ért el, hosszabb turnén is volt a csapat az albummal.

Októberben hallhattuk a zenekartól a Deceiver, Deceiver című nótát, néhány nappal ezelőtt pedig Alissa White-Gluz és a srácok elhintették: újabb dallal jelentkeznek, amely a House Of Mirrors címet viseli.

A "House Of Mirrors" egy olyan dal, amely az emberi elmébe vezet egy kanyargós úton. A szöveget a szigorú, disztópikus bezártság sötét időszakában írtam, és úgy gondolom, az emberek képesek lesznek azonosulni azzal az érzéssel, amikor teljesen egyedül maradnak - de sosem teljesen egyedül -,  és amikor csak önmagad múlt-és jövőbeli változatai vesznek körül társaságként.

- mesélte a dalról Alissa.

Ma megérkezett a szerzeményhez a videoklip is, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.