Power Paladin – Power metal Izlandról

Fémforgács

A Power Paladin egy meglehetősen új power metal zenekar Izlandról. A banda, melynek tagjai az extrémebb metal vonaláról érkeztek 2017-ben alakultak akkor még Paladin néven, ami alatt egy kétszámos demót adtak ki. Most első lemezük kiadására készülnek, ami With The Magic Of Windfyre Steel címmel január 7-én fog megjelenni az Atomic Fire Records gondozásában.

Izlandon nagyszerűen képviselteti magát az extrém metalt. Nem nagyon éreztük, hogy sok hozzátennivalónk lenne ehhez a műfajhoz, de akkor miért ne tennénk az ellenkezőjét? Ellenben nem tettünk semmi újat, csak felélesztettük a ’80-as évek vad, power metaljának hőskorszakát, azt, amin mi is felnőttünk és a mai napig imádunk.” – írják közleményükben.

Lemezükről az alábbiakban a nemrégiben közzé tette Righteous Fury daluk hivatalos videóját, valamint a Kraven the Hunter kislemezes daluk élő videóját ismerhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.