Pennhurst – Új szöveges videó: Színfalak mögött

Az októberi HammerWorld magazin CD-mellékleteként jelent meg a hazai Pennhurst első teljes nagylemeze, az Őrizetlenül. A lemezhez minden héten érkezni fog legalább 1 szöveges videó! Múlthéten a lemezt nyitó, Ha némán állsz című dalhoz készült lyrics-videó, ezúttal a Színfalak mögött dalhoz is készült egy szöveges videó.

„A lemezanyag zenei stílusát tekintve nu metal/modern metal, de nem a klasszikus értelmezésben tekintve – mondta Horváth Imre gitáros az ősszel megjelent lemezről. – Mi öten úgy gondoljuk, hogy a magyar zenei palettán jelenleg egy hiánypótló, üde színfolt. A nu metal agresszivitása és a mélyre hangolt, effektezett gitárok mellett fontos szerepet játszanak az anyagon az elektronikus zene elemei, főként dubstep díszíti a dalokat. Szövegileg pedig szinte a teljes lemez fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet, hogy nekünk, embereknek oda kellene figyelnünk végre egymásra és a körülöttünk lévő környezetre, világra. Ha semmi nem változik, akkor a gyerekeinknek, unokáinknak a jövőjét tesszük kockára… A lemezcím is erre utal: Őrizetlenül, hiszen sajnos a mai világban maga az ember is őrizetlenül éli az életét, mindenki csak magával foglalkozik, és a környezetünk is…”

Az ismét erősödő koronavírus járvány miatt a csapat úgy döntött, hogy a lemezbemutató turnét csak jövő márciustól folytatja! Addig is hallgassátok a lemezt onlineNavigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.