Moby Dick – Dalpremier – Volt ami lesz

Rockvilág.hu online rockmagazin

Volt ami lesz címmel a Moby Dick hivatalos Facebook-oldalán ma 18 órától egy új dal került bemutatásra.

„2020-ban a Moby Dick zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy mi lehettünk volna a VOLT fesztivál házigazdája. Ehhez kapcsolódóan felkérést kaptunk Lobenwein Norbitól, hogy írjuk meg az “Emlékszem Sopronban” VOLT “induló” mintájára a saját Moby Dickes verziónkat! Miért írjuk mindezt feltételes módban? Nem nehéz kitalálni. Jött a COVID járvány, ami mindent elsöpört és átírt! Persze mi a dalt megírtuk, de egész eddig várt a sorsára!

Mivel szövegében és koncepciójában is soproni kötődésű, úgy éreztük a soproni népszavazás 100. évfordulóján, a Hűség napján jött el az ideje, hogy büszke lokálpatriótaként világgá kürtöljük!

Megszületésének körülményeit figyelembe véve egy különleges dalról van szó, mégis ízig-vérig Moby Dick-es. A dalt zeneileg Smici és Balázs rakta össze, a szövegét Pusztai Zoltán írta, akinek ezúton is kívánunk mielőbbi gyógyulást, várjuk vissza közénk!

Ami még nagyon fontos és aktuális! December 11-én szombaton mindenkit várunk a soproni GYÍK-ba, ahol hatalmas koncerttel ünnepeljük a 40. évünket is! A nagyszabású rendezvényen olyan zenekarok lépnek még fel, mint a Dalriada, a Rómeó Vérzik és az Innistrad!”
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.