Hogy van? Mennyire elégedett? Milyen változást hozott a vírus? – kutatást végeztek a V4 országok kulturális munkatársai körében

Hírek

Egy lépéssel közelebb – közösségi kultúra a V4 országaiban címmel nagyszabású kutatást végeztek a négy közép-európai állam kulturális dolgozói körében. A Budapesti Művelődési Központ koordinálásában megvalósuló felmérés négy fontos területet érintett.

Małopolski Instytut Kultury

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.