Lana Lane – Tíz év után új album, itt az első friss dal: Remember Me

A 2012-es El Dorado Hotel album után kereken tíz évvel Neptune Blue címmel érkezik az új Lana Lane korong. A január 28-án megjelenő lemezt az amerikai énekesnő ezúttal is férjével, Erik Norlander billentyűssel (Dukes Of The Orient) rakta össze az anyagot, amelyen kettejük mellett Jeff Kollman gitáros, Mark McCrite gitáros/basszer és Greg Ellis dobos játszik, de felbukkan Don Schiff NS Stick, illetve John Payne is a háttérvokálokban. Az első előzetes dal, a Remember Me máris tesztelhető.
Lana elsősorban szólóénekes, progresszív metal és szimfonikus rock műfajokban utazik. Számos albumot adott ki 1995 és 2012 között. Emellett foglalkozik vendégénekléssel és zenekarozással is, hangját adta többek között a Helloïse, a Ziff és a Roswell Six munkáihoz. Férje Erik Norlander billentyűs, akivel Lana sokszor dolgozik együtt. Részt vett Erik szólóprojektjében, mindketten játszottak a Delany 2009-es albumán, illetve érdekesség, hogy maga Erik is többször vendégeskedett billentyűsként Arjen Lucassen munkáiban.

Lana Lane – Neptune Blue
(Január 28 – Frontiers)

01. Remember Me
02. Under The Big Sky
03. Really Actually
04. Come Lift Me Up
05. Bring It On Home
06. Don’t Disturb The Occupants
07. Lady Mondegreen (She’s So Misunderstood)
08. Miss California
09. Someone Like You (Psych Version)
10. Far From Home
11. Neptune Blue

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.