At The Gates – Cosmic Pessimism – új videó

The Nightmare Of Being címmel még a nyár folyamán jelent meg a svéd melodic death metalos At The Gates legutóbbi nagylemeze. Lemezükről Costin Chioreanu rendezésében Cosmic Pessimism daluk kapott friss videót.

A Cosmic Pessimism az új lemez egyik központi száma. Nem csupán a címe jött Eugene Thacker azonos című könyvéből, magának a dal szövegét is Eugene írta. Erre nagyon büszke vagyok, az együttműködésre a modernkori pesszimizmus egyik központi figurájával, de arra az elképzelésre is, hogy a kozmikus pesszimizmus milyen kapcsolatban áll a kozmikus horrorral. Ez egy fojtogatóan szigorú dal, és véleményem szerint remekül megjeleníti a dalszöveg hangulatát. A videoklipet ismét Costin forgatta, és ezúttal is sikerült extra mélységet és textúrát adnia a zenéhez és a szövegekhez.” – mondta Tomas Lindberg új videójuk kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.