Pénteken a Leander Kills robbantotta fel a Végállomás klub-ot!

Ahogy ígértük a koncertelőzetesünkben hatalmas buli volt a Végállomás színpadán. A Plasticocean zenekar kezdte a bulit egy pörgős, ütős metal előadással ami természetesen teljesen beleillet a Leanderék által képviselt műfajban.

Elég sokan gyülekeztek már az előzenekaron is, de legnagyobbat a Leander robbant. Az elmúlt évekből sokféle dalt hoztak amiből van is egy kis ízelítő az alábbi videóban:

Ami biztos, hogy most sem csalódtunk a zenekarban. Nagyon jó koncertet adtak, de ez már megszokott tőlük. Köszönjük a szervezőknek, és a zenekaroknak a bulit! Köszi Végállomás klub!

További Fotók:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=haverockkozosseg&set=a.277341341076836

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.