Batushka / Belphegor – ha újra eljönnek kis hazánkba, akkor tuti ott leszek

2021. november 30. @ Budapest, Barba Negra

Kakashi666 (Rajongó)

Az előzenekarok sem voltak gyengék, de ahogy pár koncertre bejutott metalhead mondta… A Belphegor és a Batushka amire igazán várnak…

Röviden a koncert után azt mondhatom, hogy nagyon nem csalódtam, és kifejezetten jól éreztem magam, a nem ép kellemes időjárástól eltekintve is.

A Belphegor bevonulása kissé elnyújtott volt, de ezt leszámítva egy egész pörgős estét biztosítottak, valamint igen jól adták magukat a black metal típusjegyei. Valahogy úgy éreztem a koncert alatt, mintha a koncert után azonnal be kellene tolni pár fain Dimmu számot is. Mondjuk nem véletlenül. A show elemek nagyon rendben voltak. Fáklya gyújtástól a világításig minden jól meg volt csinálva.


A Bathusha koncertje így elsőre kicsit nehezen emészthető volt, bár a fekete mise hangulata nagyon magával ragadott.

A felvonulásuk a színpadra nekik is kissé lassú volt, de gondolom mindent a helyén akartak tudni a színpadon. Kissé szokatlan volt, hogy a Star Wars-ból kiugrott sátánista buckalakók szinte alig mozogtak a színpadon… Mondjuk egy normál misén sem ugrál a pap, mint egy majom. Zeneileg jól összekomponált volt a koncert, és nem gyengén ráadást is játszottak a srácok. Ha újra eljönnek kis hazánkba, akkor tuti ott leszek!

Fotók és videó: Kakashi666


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.