Autumn Nostalgie – új videófelvétel

Kronos Mortus

Az Autumn Nostalgie elénk tárja első élő videófelvételét az “Alámerülés” c. dalra, amit a Gila Stúdióban rögzített:

Elmondásuk szerint, hamarosan egy újabb videóval érkeznek!

A zenekart még Almásy Gergely 2010-ben a “Fekete Erdő” Dark Ambient projekt hamvaiból alakította meg az Autumn Nostalgie-t, mint szólóprojektet. Tíz éven keresztül szinte semmi sem jelent meg, mígnem 2020-ban megjelent az “Esse Est Percipi” című debütáló album, amely sok dicséretet kapott a rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt.

A második album, az “Ataraxia” ideológiailag a debüt folytatása, bár a felvetett filozófiai és metafizikai problémákat más nézőpontból próbálja értelmezni. Zeneileg az Atmospheric / Post Black Metalhoz áll a legközelebb. 2021-ben Nagy József állandó dobosként csatlakozott az Autumn Nostalgie-hoz.

Tracklist:
1. Bevezető (1:18)
2. Alámerülés (4:22)
3. Memento Vivere (7:55)
4. The Abyss of Realization (5:27)
5. The Dark Night of the Soul (3:02)
6. Ataraxia (7:44)
7. Shadows of Summer Trees (3:13)

Bandcamp: autumnnostalgie.bandcamp.com
Facebook: facebook.com/Autumn.Nostalgie.Official

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.