Rudán Joe – Pénteken jelenik meg az új album, itt egy friss dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel, a H-Music gondozásában december 3-án érkezik Rudán Joe új albuma. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss és 6 bónusz dal lesz hallható. A változatos szerzőgárda segítségével összerakott anyag mellett párhuzamosan egy könyv is kijön az énekesről, amelyet Szentesi Zöldi László jegyez szerzőként. Rudán Joe életrajzi könyve, keménykötésben, 380 oldallal, 40 oldalon képekkel jelenik meg. Személyes átvétel dedikálással: 2021. december 3., 10 óra, Rock Múzeum, 1133 Budapest, Kárpát utca 23.

Az Én azt mondom című dal már ismert, amit az Ami a szívemen követett, harmadik előzetesként pedig az Egy új világ reggelén dal tesztelhető.


Rudán Joe – Feketén fehéren
(December 03 – H-Music)

01. Én azt mondom
02. Ami a szívemen
03. Tiszta lappal
04. Szép új világ
05. Feketén fehéren
06. Élet vagy halál
07. Van még miért
08. Falra festett szív
09. Házunk mellett
10. Várj az égben
11. Nibiru
12. Egy új világ reggelén
13. Eltévedt fiú
14. Áldjon az ég
15. Akarom
16. Reggelig felszántom
17. Vissza nem térek
18. Elmúlik

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.