Masszív svédacél-hangzással támad új dalában a Mass Worship

Nuskull Magazin

A Mass Worship egy fiatal svéd metalbanda, akik a death metalt thrashes és hardcore-os ízvilággal és egy leheletnyi Meshuggah-hatással (hazai ízek) keverik. A csapat 2019-ben adta ki a self-titled debütlemezét, aminek 2022. február 4-én érkezik az utódja Portal Tombs címmel, a Century Media Records gondozásában.

Erről most a második dalt adták ki, ami a Revel in Fear címet viseli, és amihez jó DIY-módra maguk forgattak klipet – a gitárosuk, Niklas Sandin elképzelései alapján. A zenekar szűkszavúan ennyit fűzött csak a dalhoz:

A legfontosabb dolog az életben a halál elfogadása és az elkerülhetetlen véggel való szembenézés.

Kedves, igaz? Nem is kell semmi finomkodásra számítani a dal négy percében.

A csapat az album megjelenése után egy EU-turnét is beiktat, ahol barátaikat, a szintén svéd death metalos Lik csapatát kísérik útjukon. Sajnos minket ez (is) elkerül, de aki nagyon fanatikus, vagy épp a közelben tartózkodik, az akár Bécsben az Escapeben meg is nézheti őket március 11-én.

Addig is itt a lemez dallistája és borítója, az új szám, meg alatta az előző trekk is, hogy így egyben lehessen készülni a jövő évi svédacélos terápiára.

  1. Specular Void
  2. Portal Tombs
  3. Revel In Fear
  4. Orcus Mouth
  5. Unholy Mass
  6. Dunes of Bone
  7. Scorched Earth
  8. Empyrean Halls
  9. Deliverance

//www.youtube.com/watch?v=fqdbVuRmtC0

//www.youtube.com/watch?v=lvbxfxQ-rIk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.