Lightchapter – debüt EP

Október 15-én szerzői kiadásban, digitális formátumban jelent meg a Mikkel Ottosen – ének és gitár, Tobias Høst – dobok, Kalle Herborg – basszusgitár és Anders Berg – gitár felállású dán Lightchapter  bemutatkozó EP-je. Az It All Ends Tonight producere a legendás dán producer, Tue Madsen (Meshuggah, a Sick of It All, a Behemoth, a The Haunted) és a felvételek is Tue saját stúdiójában, az Antfarmban készültek.

A zenekar elsőként a Dislocated című dalukkal jött ki, amihez klip is készült.

A Gojira, In Flames, Bring Me The Horizon rajongóknak ajánlott Lightchapter egy új dán metal csapat Aarhusból. A banda tagjai olyan csapatokból lehetnek ismertek, mint a The Burning, Diamond Drive, The Hive Mind vagy a The Silent Low. A Lightchapter dalaiban a modern metalt ötvözi a nosztalgikus ’80-as évekbeli szintetizátorok, fülbemászó és dallamos/epikus témmáival, valamint egy kis rock and roll keverékével.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.