Hollow Woods – Ősi hitvilág és hagyományok

December 21-én jelenik meg a finn black metalos Hollow Woods régóta várt debütáló albuma, a Cold Winds Cleave the Earth. A hat dalos album dalai az ősvilág és a természet miszticizmusa iránti elkötelezettség keretein belül dolgozik. Elsőként Evergreen Vigil dalukkal ismerkedhettek meg.

Az album borítója Kai Donner (1888-1935) finn nyelvésztől és etnográfustól származik, aki fotóját szibériai expedíciója során készített.

Hollow Woods – Cold Winds Cleave the Earth

(Signal Rex)

1. Cold Winds Cleave the Earth
2. A Frozen Glance
3. Evergreen Vigil
4. Transcendent Echoes
5. Glacial Hell
6. To the Shrouded Shores

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.