Tersivel – “Weeping Iron Tears Color” videopremier

Két jól fogadott album és egy maroknyi kisebb kiadvány után a TERSIVEL készen áll arra, hogy egy lépést tegyen előre és megmutassa zenei fejlődését. A “Weeping Iron Tears” a háromtagú nemzetközi zenekar közelgő stúdióalbumának első hivatalos videoklipje.

Single elérhetősége: https://orcd.co/tersi-weep

A Tersivel egy argentin-svéd zenekar, melynek székhelye a svédországi Malmőben található. Hivatalosan 2004-ben alakult Argentínában.

A Tersivel a műfajok váltakozásának zenekara, talán az élénk hangzásvilág köré összpontosítva, ahol a death/doom és a post-metal találkozik. A pogányság, valamint a filozófiai témák alkotják a lírai gerincet, amely alátámasztja a zenéjükben rejlő érzelmeket, amely egyszerre közvetíti az Enslaved, a The Ocean, a Gojira és még a korai Opeth hangulatát is.

A Tersivel eddig két nagylemezt, rakás single-t és EP-t adott ki: “Embers Beneath The Spirit” (2020), “Satyr’s Wine part II” (2018), “Worship of the Gods” (2017), “For One Pagan Brotherhood” (2011), többek között.

Tersivel közelgő albuma a UPRISING Records! kiadó gondozásában jelenik meg 2022-ben.

Tagok:
Lian Gerbino – ének, gitár, basszusgitár
Franco Robert – billentyűs hangszerek
Danny Ebenholtz – dobok

Facebook

Official site

Instagram

Spotify

Bandcamp

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.