Rural Pitchfork – magányos férfiak balladája

Még november elsején megjelent a tatabányai Tóth Miklós (ének), Wéber Zsolt (gitár), Schlapak Péter (gitár), Schlick Attila (basszusgitár), Kovács Norbert (gitár) és Barcs Bence (dobok) felállású stoner/sludge zenekar legújabb videóklipje. Az Erection a magányos férfiak balladája, a kamasz fiúk iránymutatása, az a téma amiről igazán fontos beszélni. 

A klipet a tatabányai Roxxy Musicban vették fel, a videóért Acélos Balázst (40kVideo) lehet megdicsérni. (nem fizetett hírdetés)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.