Bodor Máté – Ma jelent meg az Alestorm & All But One gitáros első instrumentális szólólemeze. Meghallgatható a második dal: ‘Keiko’

Ma jelent meg a mostanság leginkább az Alestorm gitárosaként ismert Bodor Máté első instrumentális szólólemeze 'Oh Wow!' címmel. Máté a skót kalózok mellett megalapította az All But One metalcore / modern metal zenekart is, ahol többek között Joe Carter-Hawkins énekessel és Christian Bass (Heaven Shall Burn) dobossal zenél együtt, de játszott a Wisdomban, és a Leander Killsben is. Ez az anyag pedig 2020-as év bezártsága alatt született a társai pedig Schiszler Soma (AWS) és Maczák Márk (Leander Rising, AMIGOD) voltak. Elsőként a klipesített “The Forgotten Ones"-t ismerhettük meg az albumról, de most már a 'Keiko' is meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.