Manipulátor – megjelent a Leander Kills új száma

2021. november 24.-én jelent meg a Leander Kills legújabb száma, Manipulátor címmel. A dalhoz klip egyenlőre nincsen, csak egy dalszövegvideó. Alább megtekinthető.

Szombaton, 2021. november 2.-én akár élőben is hallhatjátok majd a Barba Negrában, hiszen ott adnak majd koncertet. Ide kattintva eléritek a Facebook-eseményt, ahol minden fontos információ megtalálható.

A zenekar további híreit az alábbi platformokon éritek el, rengeteg esemény, fénykép és egyéb dolgot tudhattok meg első kézből:
Facebook: https://www.facebook.com/leanderkills
Instagram: https://www.instagram.com/leanderkillsofficial/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1wwiySdgYR9N2JLQpFPC6A
Weboldal: http://www.leanderkills.hu/?fbclid=IwAR2rnPB1jtUciTNmEXCB-AVJk9JuXXyi2Zq8xxnENgj9qB5L5iQNHHNvyCY

Minket pedig friss hírekért itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.