CrashDïet – Jövőre jön a hatodik album, itt az első dal róla: No Man’s Land

Rockvilág.hu online rockmagazin

Idestova már négy éve dolgozik új énekesével a svéd sleaze rock banda, a CrashDïet. Gabriel Keyes énekes 2017 őszén csatlakozott a bandához és a 2015-ben kiszállt Simon Cruz pozícióját vette át. A banda eredeti frontembere Dave Lepard volt, aki 2006 januárjában öngyilkosságot követett el Uppsala-i otthonában (Dave egyes riportok szerint felakasztotta magát), majd H. Olliver Twisted (ma Reckless Love) énekelt náluk, Simon Cruz pedig 2009 és 2015 között volt a frontemberük. A Crashdïet közösségi finanszírozással készíti ötödik nagylemezét, amely Rust címmel jön majd ki szeptember 13-án. A saját stúdiójukban felvett lemez producere Martin Sweet volt, a keverést Chris Laney végezte.

Már javában folyik a munka a hatodik lemezen, a 2019-es Rust album utódján, amely várhatóan 2022 elején jelenik meg a Golden Robot Records gondozásában. A csapat jelenlegi felállásának tagjai Gabriel Keyes énekes, Martin Sweet gitáros, Peter London basszer és Eric Young dobos. Első ízelítőként már tesztelhető a szöveges videóval kísért  No Man’s Land dallal.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.