Végállomásban egy atom jó buli kerekedett Szombaton!

Hétvégén a Végállomás most sem maradt üresen. Szombaton látogattunk el a klubba, ahol mindig jobbnál jobb bulikat találhatunk. Most sem volt persze másképp, hiszen velünk volt egy Your Last Steps, akik energikus előadással léptek a színpadra.

Őket követte a zalaegerszegi Lovecrose akiket talán annyira nem is kell bemutatnom, hiszen jártak már erre nem is egyszer. A csapat a megszokott lendületet hozta, Energikus, pörgős Metal zenék.

Utolsóként pedig a Phrenia kápráztatott el minket dalaival. Három zenekarból, eddig én csak egyről hallottam viszont kellemes csalódás volt nekem  mind a két ismeretlen. Hálásan köszönöm, és hatalmas köszönet a Végállomásnak, is a csapatának a kitartó segítséget.

Ha több képet néznél itt megteheted:

Tegnap a Végállomás Klub ban buliztunk egy jót! Itt vannak a képek, lassan írunk is pár sort róla, és a héten videóval is jövünk még a koncertről! Sasoljátok! 🤘🤘

Közzétette: Haverock Közösség – 2021. november 20., szombat

További friss hírekért kövessetek minket itt:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.