Helló, Szia. – új videoklippel jelentkezett az Aurora zenekar

2021. november 19.-én, vagyis ma jelent meg az Aurora zenekar legújabb klipje, Helló, Szia. címmel. A videoklip egy házasságon belüli veszekedést mutat be, illetve azt, hogy a két fél ,,hogyan lendül tovább” ezen a vitán. Alább megtekinthető.

A dal egyébként a Teszt alatt a türelem c. albumon szerepel, ami májusban jelent meg, és a zenekar azóta is szorgosan gyártja a lemezen szereplő dalokhoz a videoklipeket. Ezeket az alábbi lejátszási listán meg tudjátok nézni:

December 23.-án Győrben fognak játszani, ez a banda évzáró bulija, amely egyben lemezbemutató is lesz – aki menni szeretne, az hosszú programra számítson, hiszen a lemezbemutató nem zárja ki a klasszikus dalok felcsendülését. Minden fontos információt megtaláltok ide kattintva.

Aki pedig követné a zenekart, itt tudja megtenni:
Facebook: https://www.facebook.com/auroratheband
Instagram: https://www.instagram.com/auroramusic/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Vigiload
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3Obq2ZetikLxqjtx97doZ9?si=AkLAMcZXR1e4S2muqSkcWg
(YouTube-on és Spotify-on is megtalálható az új album.)

Minket pedig friss hírekért itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.