Fullba’ nyomja a Prodigyt új dalában a Wargasm

Amikor épp nem mellbimbót villantanak a Heavy Music Awardson vagy veretik össze magukat a biztonságiakkal, akkor az angol elektró/punk/nu metal-duó, a Wargasm igazi energiabomba dalokat szabadít a világra. A Milkie Way és Sam Matlock vezette formáció új dalában, a Scratchcard Feelingben még inkább feltekerik az elektronikát és a dübörgő basszust, hogy szinte egy nem hivatalos tiszteletadást intézzenek honfitársaik, a The Prodigy irányába.

A zenekar így járja körbe a dal esszenciáját, avagy hogy milyen is az, amikor az életed tulajdonképpen egy kaparós sorsjegy szimbolizmusával bír:

Szerencsésnek érzed magad? A Scratchcard Feeling azt a kettős érzetet tárja elénk, amikor az, ahogy a külvilág érzékel téged, nem pont egyenes arányos azzal, ami a fejedben zajlik. Tudod, hogy úgysem nyersz, de akkor is minden nap megveszed a jegyet, és ha mégis nyersz, az sem lesz egy igazi győzelem. De szerencsésnek érzed magad, szóval így is-úgy is is megteszed.

//www.youtube.com/watch?v=yuuQhSLHmMU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.