Szombaton újra együtt tombolunk a Végállomás klubban!

Ha Szombat, akkor irány a Végállomás klub Szombathelyen, hiszen atom buli várható ezen a hétvégén is. Belépő csak 1.900.- Ft, a jó hangulatot szolgáltatók pedig a

Idén jelent meg második nagylemezük Separated címmel, amely a rájuk jellemző modern metál, elektró és pop zenei elemeket ötvözi. November 20-án először lépnek színpadra a Végállomásban!
Szinte már hazajárnak a szombathelyi klubba, ahova most magukkal hozzák második lemezüket a MINDEN LÁNGOL-t! Izmos metalcore számokkal és durva breakdownokkal veszik célba a Végálló deszkáit!
A számos klubkoncerten és fesztiválok világában bizonyított formáció egyik fontos célja, hogy a színpadra őszinteséget vigyen, és a magával ragadó önfeledt szórakozás tartalommal teljen meg. A nagykanizsai együttes a kor szellemének megfelelő, friss és dallamos modern metal zenét játszik, amit magukkal hoznak a Végállomásba is!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.