Neverland – Egy hét múlva jelenik meg az első albumuk, a ‘A holnap markában’, most pedig itt a harmadik dal róla:’Mégis vágyunk rá’

A harmadik videóval kísért dallal jelentkezett a szárnyait bontogató Neverland zenekar a november 26-án érkező 'A holnap markában' címmel megjelenő első nagylemezükről. A 'Nézz körül' volt az első dala a friss formációnak, a november elején másodikként bemutatott lassabb 'Mindig itt leszek' tételt most pedig egy súlyosabb szerzemény, a 'Mégis vágyunk rá' követi.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.