Girish And The Chronicles – Az indiai hard rockerek szerződést kötöttek a Frontiers kiadóval, itt az első friss dal: Lover’s Train

Az indiai Girish And The Chronicles zenekar szerződést kötött az olasz Frontiers kiadóval, így a harmadik nagylemezük a nápolyi cég gondozásában jön majd ki valamikor 2022 elején. A zenekar és névadó énekese, Girish Pradhan eredetileg Indiából származik, akiket a Universal kiadó helyi képviselete karolt fel még pár évvel ezelőtt, amikor végre megszimatolták a bennük lévő potenciált. A csapat egyébként már jó egy évtizede aktív, bár hagyományos sorlemezek furcsa módon nem igazán kötődnek hozzájuk, leszámítva egy 2014-es keltezésű Back On Earth című albumot (ezt az Universal Music India adta ki, mára már beszerezhetetlen kincs), amelynek folytatásaként a Lions Pride Music gondozásában tavaly áprilisban jelent meg a Rock The Highway elnevezést kapott energiabomba.

A Girish & The Chronicles (GATC) Lovers’ Train címmel mutatta be vadonatúj dalát, ami első kedvcsinálója a banda soron következő nagylemezének, amit a jövő év elején ad ki a Frontiers Music Srl.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.