Novemberben szupersúlyos hazai lineuppal indul a metal.hu turné

Nuskull Magazin

Milyen turné már az, ahol a Watch My Dying a legpoposabb zenekar?!

A metal.hu szervezett egy igen súlyos országdúlást az év végére, aminek keretében a WMD mellett a Beneath the Void, a Heedless Elegance és a Nest of Plagues gondoskodik majd a kellő nyakfájásról. A turné apropója az, hogy mindegyik zenekar vagy idén adott ki új albumot, vagy jelenleg is dolgozik az új anyagán, szóval kellően friss műsorok várhatók mindenkitől. (Persze azért a Watch My Dying még mindig főleg inkább az évtizedes klasszikusokat fogja durrogtatni.)

A turnénak összesen 7 állomása lesz, többségében az ország nyugati felében:

  • nov. 5. – Veszprém, Terem (a WMD nélkül)
  • nov. 12. – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely
  • nov. 20. – Győr, Dongó
  • nov. 26. – Szeged, Városi Rock Klub
  • dec. 4 – Dunaújváros, Kaptár
  • dec. 10 – Budapest, Instant
  • dec. 28 – TBA

A bulikra eladott összes jegy árából a szervezők 100 forintot jótékony célra, rászoruló gyerekek karácsonyi ajándékainak beszerzésére ajánlanak fel.

//www.youtube.com/watch?v=Gy4ezxo893Q

//www.youtube.com/watch?v=w7S8-3wiRNY

//www.youtube.com/watch?v=dwn3vLJHiV8

//www.youtube.com/watch?v=5kLOXFPC-48

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.