Feretrum – “Habeas Corpus” videoklip

A nagykanizsai Feretrum underground black metal zenekar nyáron megjelent “Sanctuarium” albumról a “Habeas Corpus” számra készített videoklipet. A YouTube csatornán a következő linken elérhető: https://youtu.be/1Ikmd4Es6k0

November 20-án a Sear Bliss, Fanatic Attack, Lumberjack Commando társaságában egy élő fellépést adnak a nagykanizsai Tedxnagykanizsa Medgyaszay Házban, ami egyfajta lemezbemutató koncertnek is felfogható! Facebook event: https://www.facebook.com/events/1606212652896491/

Egy korábbi élő felvétel az “In the Name of Nabu-Kudurri Usur” dalról itt nézhető meg, ami a Liszó Rockfestivalon lett rögzítve.

A Feretrum zenekar eddig egy demó, egy split és 2 teljes albummal rendelkezik. A nyáron megjelent “Sanctuarium” album 6 dalt tartalmaz és a neves Encyclopaedia Metallum oldalon egy kritikában nagyon jó értékelést is dicsérő szavakat kapott.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.