Visszatér a Theatres des Vampires!

Öt év után új albummal tér vissza az olasz gothic vámpírcsapat. Sonya Scarlet és legénysége utoljára 2016-ban jelentkezett nagylemezzel, ez volt a Candyland.
Új albumuk In Nomine Sanguinis címmel 2021. november 19-én jelenik meg a Scarlet Records kiadónál, és tíz dalt tartalmaz majd. Elmondásuk szerint a számok aprólékosan kidolgozottak, stílusos cinematic-horrorisztikus elemekkel, és buja, fülbemászó énektémákkal. A dalszövegek egy része a dekadens romantikus irodalomból táplálkozik, de némelyik az emberi lélek mélységéről, és az élet ezoterikus természetéről szól.
Kíváncsian várjuk az albumot!

 

 

 

 

 

Tracklista:
1. Death in Venice
2. Endless Darkness
3. Christina
4. The Bride of Corinth
5. Lady Bathory
6. My Cold Heart
7. In Nomine Sanguinis
8. Golden Cage
9. The Void Inside
10. Till the Last Drop of Blood

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.